درحال بارگذاری

گروه: بین الملل/ایران شناسه: ۹۴۴۶۵۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۳۱ : ۲۳ بازدید: ۶۳۷۹دیدگاه: ۰

حمله به رفح؛ پایان راه نتانیاهو!

حمله به رفح؛ پایان راه نتانیاهو! نیروهای اسرائیلی روز یکشنبه12 می میلادی جاری به عمق شهر رفح در جنوب غزه پیشروی کردند و با مقاومت شدید جنگجویان حماس در بخش‌هایی از شمال ویران شده روبرو شدند که ارتش رژیم صهیونیستی گفته بود ماه‌ها قبل آن را پاکسازی کرده است.

پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، نیروهای اسرائیلی روز یکشنبه12 می میلادی جاری( 23 اردیبهشت ماه سال جاری) به عمق شهر رفح[1] در جنوب غزه پیشروی کردند و با مقاومت شدید جنگجویان حماس در بخش‌هایی از شمال ویران شده روبرو شدند که ارتش رژیم صهیونیستی گفته بود ماه‌ها قبل آن را پاکسازی کرده است.

رفح آخرین پناهگاه بیش از یک میلیون غیرنظامی در غزه محسوب می شود. حدود 300000 نفر در پی دستور تخلیه رژیم اشغالگر اسرائیل از شهر خارج شده اند.

به طور قطع ورود رژیم اشغالگر صهیونیستی به رفح، خطای جبران‌ناپذیر دیگری است که از سوی تل‌آویو صورت گرفته و آمریکا نیز به واسطه حمایت آشکار خود از آن رژیم جعلی غاصب نسل کش، تاوان سختی خواهد پرداخت.

از نگاه تحلیل گران؛ اسرائیل بیشتر در پی یک نوع نمایش‌سازی قدرت برای انجام عملیات در رفح می باشد تا نشان دهد همچنان قدرتمند است و در میدان حاضر است تا اقتدار پوشالی نظامی شکست خورده خودش را در غزه پوشش داده باشد و شاید بتواند از این رهگذر از ابعاد روحی و روانی نیروهای نظامی خسته و پریشان احوالشان را تقویت و شارژ روحی نمایند.

نتانیاهو نخست وزیرجانی قاتل روان پریش رژیم جعلی غاصب کودک کش شکست خورده باید بداند در ماجرای حمله به رفح نیز شکست مفتضحانه دیگری را چون غزه متحمل خواهد شد و به اهداف نظامی خود که همانا نابودی و شکست حماس است دست نخواهد یافت و قطعا در این اقدام راهبردی که اقدامی کاملا واهی به نظر می آید و از منظر استراتژیکی نادرست و از منطق نظامی صحیح نمی باشد، توفیقی بدست نخواهد آورد و نخواهد توانست نه حماس را حذف و نابود گرداند و نه از این طریق می تواند اسرای وعده داده شده اسرائیلی را آزاد نماید.

نتانیاهو به پایان راه رسیده و این اقدامات پراشتباه هم نمی تواند این فرد سادیسم خون ریز نسل کش را از  مخمصه ای که خود ساخته است و با طناب پوسیده آمریکا وارد این معرکه شده، پیروز میدان گرداند و باید بزودی شاهد محاکمه بین المللی وی به عنوان جنایتکار جنگی در دادگاه های کیفری بین المللی باشیم چرا که دنیا و افکار جهانی در طول 8 ماه اخیر  با خیزش های عمومی در 5 قاره جهان این مطالبه خواهی را رسا فریاد کرده اند و از مظلومان سرزمین فلسطین دفاع و حمایت نموده اند و هرچه فریاد داشته اند بر سر صهیونیست های آتش افروز جنگ طلب نسل کش و حامیان آنان از آمریکا گرفته تا تروئیکای اروپایی کشیده و از این مطالبه خواهی هرگز کوتاه نخواهند آمد و تا برآورده شدن آن شک نباید کرد که اعتبار نداشته بین المللی صهیونیزم جهانی ساقط خواهد شد؛ بنابراین اگر اسرائیل تسلیم فشار افکار جهانی نشود و پشت میزه مذاکره و آتش بس با حماس قرار نگیرد آن که بازنده است اسرائیل و نتانیاهو هستند و این اتفاق با رد مذاکرات آتش بس در قاهره که از سوی بنیامین نتانیاهو صورت پذیرفت، تل‌آویو را با شکست استراتزیکی دیگر مواجه ساخت که  این به معنای دستاورد بزرگی برای حماس خواهد بود.  تحلیل گران و کارشناسان نظامی اذعان داشته که عملیات رفح هیچ‌گونه مزیت استراتژیکی برای صهیونیست ها ندارد و در نهایت با عقب‌نشینی از آن باید تن به آتش بس داده و تسلیم  شرایط حماس شوند.

 مصر شدیدترین اعتراض خود را نسبت به حمله به رفح اعلام کرد و گفت که قصد دارد به طور رسمی به پرونده آفریقای جنوبی در دادگاه بین المللی دادگستری مبنی بر اینکه اسرائیل در حال ارتکاب نسل کشی در غزه است بپیوندد. در بیانیه وزارت امور خارجه به شدت و دامنه حملات اسرائیل علیه غیرنظامیان فلسطینی اشاره شده است.

غزه بدون دولت کارآمد باقی مانده است که منجر به فروپاشی نظم عمومی شده و به شاخه مسلح حماس اجازه می دهد حتی در مناطقی که به شدت آسیب دیده اند، خود را بازسازی کنند. رژیم صهیونیستی می‌گوید که می‌خواهد کنترل امنیتی بی‌پایان بر منطقه محصور حدود 2.3 میلیون فلسطینی را حفظ کند.

به نظر می رسد که مذاکرات با میانجیگری بین المللی بر سر آتش بس و آزادی گروگان‌ها متوقف شده باشد. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر افراطی، جانی و جنایتکار جنگی، قول داده است به تهاجم ادامه دهد.

نتانیاهو طرح‌های -پس از جنگ- پیشنهادی ایالات متحده برای تشکیلات خودگردان فلسطین که بخش‌هایی از کرانه باختری تحت اشغال اسرائیل را اداره می‌کند، برای اداره غزه با حمایت کشورهای عربی و مسلمان را رد کرده است. رژیم صهیونیستی این طرح ها را که در جهت ایجاد یک کشور فلسطینی محسوب می شود قبول نداشته و با آن شدیدا مخالف است.

یک مقام آمریکایی مدعی شد که به نظر نمی‌رسد تهاجم تازه رژیم صهیونیستی به رفح «یک عملیات نظامی بزرگ» باشد.این مقام آمریکایی که نامش فاش نشده است، نسبت به حملات اسرائیل به شهر رفح در جنوب نوار غزه ابراز نگرانی کرده و گفت که به عقیده آمریکا، این حملات بیانگر یک عملیات نظامی بزرگ نیست.

برزیل و ونزوئلا با انتشار بیانیه‌هایی آغاز عملیات رژیم صهیونیستی در شرق شهر رفح در جنوب غزه را محکوم کردند. دولت‌های برزیل و ونزوئلا آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شرق شهر رفح در نوار غزه را محکوم کردند و از جامعه بین‌المللی، سازمان‌ها و شورای امنیت سازمان ملل خواستند بر بی‌تفاوتی نسبت به نقض حقوق بشر و اقدامات بشردوستانه غلبه کنند.

«جودت یلماز»، معاون رئیس‌جمهور ترکیه هم در واکنش به حمله اسرائیل به رفح گفت: «اسرائیل با انجام حمله زمینی به رفح، درست یک روز پس از تایید پیشنهاد قطر و مصر برای آتش‌بس، بر دامنه جنایات جنگی دیگری که از ۷اکتبر در سرزمین‌های فلسطینی مرتکب شده است، افزود.» وی گفت که آنکارا به تلاش برای مجازات حقوقی اسرائیل ادامه خواهد داد.

 

رژیم صهیونیستی، عملیات بشردوستانه را فلج کرده

رژیم اشغالگر اسرائیل اکنون یک سوم شرقی رفح را که حدود 1.3 میلیون فلسطینی را در خود پناه داده است، مجبور به فرار کرده است. سازمان ملل هشدارداده که تهاجم گسترده برنامه ریزی شده رژیم صهیونیستی، عملیات بشردوستانه را بیشتر فلج کرده و باعث افزایش مرگ و میر غیرنظامیان می شود.

نقاط اصلی ورود کمک ها در نزدیکی رفح در حال حاضر تحت تأثیر قرار گرفته اند. نظامیان صهیونیست گذرگاه رفح در غزه را اشغال کرده و آن جا را به تعطیلی کشانده اند. شبکه دولتی القاهره نیوز گزارش داد که مصر به دلیل "تشدید کنترل غیرقابل قبول اسرائیل" از هماهنگی برای ارسال کمک ها از طریق گذرگاه امتناع می ورزد.

یک مقام ارشد مصری به آسوشیتدپرس گفته است که قاهره به اسرائیل، ایالات متحده و دولت‌های اروپایی اعتراض کرده و یادآورشده است که تهاجم صهیونیست ها، پیمان صلح چند دهه‌ای آنان را با اسرائیل در معرض خطر قرار داده است.[2]

 

حمله به رفح؛ عطش سیری ناپذیری جنایتکارانه نتانیاهو

حمله به رفح عطش سیری ناپذیری جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و نتانیاهو را به دنیا نشان داد. این تجاوز درست در زمانی صورت گرفت که جهانیان در 5 قاره علیه نسل کشی صهیونیزم بین المللی موضع گرفته و اعتراضات وسیع دانشجویی که با سرکوب و زندان و اخراج از دانشگاه می باشد از آمریکا شروع گشته و این روز‌ها موج آن به کشور‌های دیگر دنیا نیز کشیده شده است. حمله به رفح در چنین شرایطی از سوی ارتش و هیأت حاکمه افراطی اسرائیل صورت گرفته است که باعث خیزش مردم دنیا و انزجار جامعه جهانی از صهیونیزم گشته است و قطعا این انزجار عمومی دنیا، اسرائیل و هیأت حاکمه آنان را مجبور به عقب نشینی کرده، آنان را منزوی و  طومارشان را در هم خواهند پیچید. امروز دیگر مشت صهیونیزم بین الملل برای جامعه جهانی باز شده است و در هیچ کجای دنیا جایی ندارند و مردم جهان دیگر تحمل ندارند با حمله اسرائیل به منطقه رفح، شاهد فاجعه‌ای انسانی دیگری باشند.   

جان کلام این که؛ رژیم صهیونیستی و هیأت حاکمه افراطی آن به خوبی می دانند دیگر دوران مظلوم نمایی آنان بسر آمده و  باید دربرابر افکار جهانی پاسخگوی 80سال ترورهای فرامرزی و جنایات متنوع و گسترده روزافزون یاغی گری خود در غزه، کرانه باختری، منطقه غرب آسیا، خاورمیانه و 5 قاره جهان که به مرز جنون رسیده است باشند. و بدانند منشور ملل متحد، یعنی مهم‌ترین سند جامعه جهانی را در دستگاه کاغذ خردکن انداختند؛ دردی از آنان دوا نمی نماید الا آن که به دنیا نشان داد که آنان از خوی یاغی گری برخوردارند و  به هیچ اصول و قواعد بین المللی اعتقاد نداشته و به این موازین هم اهتمام و اعتنایی ندارند. باید اذعان داشت؛ نتانیاهو در باتلاق تاریخی گرفتار آمده است و حتی با حمله به رفح که برایش دستاوردی بهمراه نخواهد داشت، بازی را رسما به حماس واگذار و عملا شکست خود را اعلام نموده است.

 

دکتر اسدالله افشار

 

پی‌نوشت:

[1] - مساحت رفح ۶۴ کیلومتر مربع می باشد که در جنوب نوار غزه (هم مرز با مصر) واقع شده است. جمعیت این منطقه پیش از آغاز جنگ تنها ۲۸۰ هزار نفر بوده اما پس از هفتم اکتبر به یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر رسیده است که با حمله نظامی رژیم صهیونیستی به یک فاجعه انسانی مبدل خواهد شد. رفح در ماه های اخیر به عنوان آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی شناخته می‌شد که همزمان با آغاز تجاوزات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی موج آوارگی مجدد فلسطینیان از آن آغاز شد.یک مقام دولتی در نوار غزه با اشاره به اینکه تجاوزات صهیونیست‌ها به رفح همانند دیگر مناطق غزه از روز اول جنگ نسل‌کشی رژیم اشغالگر علیه این منطقه ادامه داشته است تاکید کرد مردم فلسطین در رفح توجهی به تهدیدات دشمن برای تخلیه شرق این شهر ندارند. گذرگاه مرزی رفح در مرز غزه- مصر قرار دارد و تنها گذرگاه با غزه است که از سوی اسرائیل کنترل می‌شود. از زمان توافق سال۲۰۰۷ با اسرائیل، مصر کنترل این گذرگاه را به‌دست گرفت؛ اما عرضه مایحتاج برای ورود به غزه باید منوط به اجازه اسرائیل باشد.

2- Jabaliya Carpet-Bombed; Rafah Invasion Expands.  Kayhan .ir. Translator: Asadollah Afshar. Publish Date : Monday 13 May 2024

دکتر اسدالله افشار

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/94465کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیب