درحال بارگذاری

گروه: فرهنگ / حوزه قرآن و فعالیت های دینی/قم/ایران شناسه: ۸۵۲۸۶۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۳۱ : ۲۲ دیدگاه: ۰

آیت‌الله نوری همدانی:

نتیجه عملکرد دولت باید در سفره مردم مشخص شود

 نتیجه عملکرد دولت باید در سفره مردم مشخص شود زمانی می‌توانیم ادعای موفقیت داشته باشیم که فقر ریشه کن شده باشد و مردم در رفاه قرار گیرند؛ ستون دین مردم هستند و در انقلاب هم همین مردم بودند و عامل بقاء این نظام هم همین مردم هستند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس، آیت‌الله حسین نوری همدانی عصر امروز در دیدار با سید احسان خاندوزی وزیر اقتصادی و دارایی دولت سیزدهم که در دفتر این مرجع تقلید انجام شد، ضمن قدردانی از خدمات انجام شده‌ اظهار کرد: نتیجه عملکرد و خدمات دولت باید در سفره مردم مشخص شود.

وی اصلاح وضعیت بانکداری را مورد تاکید قرار داد و گفت: این موضوع باید در اولویت قرار گیرد و برای بالا رفتن ارزش پول ملی تلاش شود.

این مرجع تقلید در ادامه افزود: زمانی می‌توانیم ادعای موفقیت داشته باشیم که فقر ریشه کن شده باشد و مردم در رفاه قرار گیرند.

وی مطرح کرد: مسئولان در مسیر خدمت به مردم تمام سعی خود را بکار گیرند، زیرا حضرت امام علی (ع) تاکید دارند که ستون دین مردم هستند و در انقلاب هم همین مردم بودند و عامل بقاء این نظام هم همین مردم هستند و تأکید امام راحل (ره) و رهبری هم همین است.

مرجع جهان تشیع با تقدیر از کارهای صورت گرفته، موضوع برقراری بیمه همگانی را مورد تأکید قرارداد و برقراری عدالت در أخذ مالیات را خواستار شد.

 آیت‌الله نوری همدانی در پایان از گزارش وزیر اقتصاد و هئیت همراه تشکر کرد.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/85286کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکور